För att ge dig bättre service använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du vår användning av cookies.

Chiqui-tea-ta

Receptet framtaget av Wesley Short.

Ingredienser Skum
1 burk kokogrädde
15 ml Dilmah Elixir Citron & Lime
25 ml Ananasjuice
1 påse Agar Agar eller 3 äggvitor

Gör så här
Blanda allt i en Sifon, skaka och ladda sifonen med 2 st patroner.

Ingredienser
1 liter Cocosvatten
5 st påsar Dilmah Infusion Kardemumma Ingefära Apelsin
25 ml Limejuice
750 ml Ananasjuice
15 ml Dilmah Elixir Citron & Lime

Gör så här
Kallbrygg Dilmah Infusion Kardemumma Ingefära Apelsin med cocosvatten i kyl under 24 timmar. Blanda sedan i limejuice, ananasjuice och Dilmah Elixir Citron & Lime. Häll upp i highball glas. Garnera försiktigt med skum på toppen från sifonen.

Prova att smaksätta med olika smaker av Dilmah Infusion.

Filtrera & sortera Filtrera & sorteraAntal artiklar 1
Antal artiklar 1
Sortera
Produkten har lagts i din varukorg Visa varukorgenTill kassan